black friday watch offers

Black Friday

Mikä on Musta perjantai?

Peräisin yhdysvalloista, Musta perjantai vietetään maailmanlaajuisesti kuin päivä , kun voit löytää lyömätön myynti lähes mitä tahansa tuotetta, onko se elektroniikka, ajoneuvot, tai, kyllä, jopa ylellisyyttä kellot. Musta perjantai on aina havaittu perjantaina heti Kiitospäivä joka vuosi. Vaikka ei ole virallinen pyhäpäivä, jotkut valtiot, kuten Kaliforniassa, ei noudattaa sitä kuin pyhäpäivä. Tässä tapauksessa, voit odottaa neljän päivän viikonloppu.

Perinteisesti sitä on pidetty kuin aloittaa loma shopping kausi, kiitos juhlallinen ja antelias tuulella yksi Amerikan suosikki vapaapäiviä.

Alkuperä Musta perjantai on utuinen, mutta termi on historia menee takaisin vähintään 1961. Uskotaan, että nimi on peräisin Philadelphiasta ja viittasi voimakkaasti ruuhkainen liikenne Kiitospäivän jälkeinen päivä, kiitos ostajat ja palaavat juhlijat. Pian se kehittyi tarkoittamaan päivä, että vähittäiskauppiaat aloittaa kääntämällä voittoa lauseita "punainen" (tai kannattamatonta) ja "musta" (tai kannattavaa).

Kuten arvata saattaa, kuluttajien vähittäiskauppiaat elektroniikka, tarvikkeet, gadgeteja, muoti, jne. on noussut, kun erityisesti sähköisen kaupankäynnin tilaa. Se on päivä, jolloin jokainen on kannusti hoitamaan itseään uskomattoman antelias tarjouksia. Ja ei ole parempaa aikaa löytää ylellisyyttä Sveitsin katsella tarjouksia, että pala sinulla on ollut silmäillen.

Kun on Black Friday Tapahtuu?

Musta perjantai tapahtuu ensimmäisenä perjantaina, että välittömästi seuraa Kiitospäivä. Kiitospäivä itsessään on yleinen vapaapäivä yhdysvalloissa, joka osuu neljäs torstai kunkin vuoden marraskuun. Sellaisenaan, voit odottaa Black Friday pudota välillä 22 ja 30. marraskuuta.

Fyysinen vähittäiskauppiaat aloitin avaamalla klo 6:00 am perjantai mahtuu valtava väkijoukkoja ostajat. Kuitenkin, tämä alkoi pian hiipivä ylös aikaisin aamulla, joitakin vähittäismyyjät avaa keskiyöllä. Ilman samat logistiset rajoitteet, verkkokaupoista, kuten Chronoexpert, voi olla jopa enemmän joustavaa sekä myynti tuntia.

Voit odottaa useimmat verkkokaupat ajaa Musta perjantai Tarjouksia koko perjantai, alkaen keskiyöllä Kiitospäivänä. Tämä ratkaisee useimmat online-kauppiaiden samoin. Kuitenkin, monet vähittäiskauppiaat nyt ajaa heidän Black Friday tarjouksia koko viikonlopun, mukaan lukien Kiitospäivä torstaina. Jotkut jopa ajaa tapahtuman ee viikon tai pidempään, aikana mid-to-end.marraskuuta.

Musta perjantai ja Cyber maanantai Chronoexpert - Alennuksia ja Tarjouksia

Mikä olisikaan parempi tapa hemmotella itseäsi kuin investoida laatua ylellisyyttä Sveitsin kello? Koska lopullinen tasapaino käytännön hemmottelu, chronograph saattaa vain olla täydellinen Musta perjantai myynti kohde. Tällä Chronoexpert, me haluamme tarjota asiakkaillemme tarjouksen, joka kiihottaa ja tuottaa oikeaa rahaa säästäviä mahdollisuuksia.

Our ylellisyyttä kellot Musta perjantai myynti koostuu storewide, hässäkkä-vapaa alennus koko viikon. Ei ole väliä mitä tuotemerkin voit ihailla eniten - onko se Rolex, Cartier, Breitling, Omega - tämän tarjouksen avulla voit nauttia todellisia säästöjä, että Sveitsin kello sinun on haaveillut omistaa. Lopulta, se tarkoittaa, että sinulla on pääsy parhaat hinnat ylellisyyttä kellot. Plus, on ostaa, saat 14 päivän rahat-takaisin-takuu ja a - 12-kuukauden Chronoexpert takuu.

Jos sinulla on kysyttävää tietyn kello? Kautta asiakkaamme neuvonantajat, me olemme valmiina tarjoamaan paras neuvo. Tutustu "Meistä" sivu tietää enemmän ja tutustua meihin.

Musta Perjantai Rolex

Vuonna 1905 Rolex löysi veljensä-in-law joukkue Alfred Davis ja Hans Wilsdorf Lontoossa, Englannissa. Pian ensimmäisen maailmansodan jälkeen, Rolex toimipaikka kerroksisessa La Chaux-de-Fonds. Vaikka epäsovinnainen alkuperää, Rolex on helposti kaikkein tunnistettavissa ylellisyyttä katsella tuotemerkki maailmassa, jossa suurin markkinaosuus.

Koko historiansa, Rolex kellot ovat olleet suosikki valinta keskuudessa ilmavoimien lentäjät. Tällä hetkellä Rolex on vahvasti mukana urheilun maailmassa, on virallinen ajanottajia kaikki neljä Grand Slam-turnausta, Le Mans ja jopa F1.

Tämä päivä, Rolex on vielä yksi go-to kellot jännitystä, onko sen tutkimusmatkailijat, vuorikiipeilijät, luola sukeltajat, ja polar tutkimusmatkailijat. Siellä on myös paljon Rolex kappaletta sotilaallinen historiallinen arvo keräilijöille. Rolex on tuottanut joitakin kallein kellot maailmassa, jossa Paul Newman on Rolex Daytona on toiseksi kallein katsella koskaan myyty. Hinta on perinteinen este maahantulon omistaa Rolex chronograph, meidän Rolex Musta perjantai myynti auttaa tuomaan sinut askeleen lähemmäksi omistaa ennen kuin otan tätä tunnettu brändi.

Musta Perjantai Cartier

Perustettiin vuonna 1847 Louis-Francois Cartier Pariisissa, Cartier oli aina eturintamassa korkea muoti. Cartier alkoi tuottaa high-korut kellot muodossa rintakoruja ja taskukellot. Suurlähettiläiden kanssa, kuten Willow Smith ja Jackson Wang, Cartier valtakirjaa kuin suunnannäyttäjä ovat edelleen hyvin paljon ennallaan. Se on täydellinen pala niille, jotka haluavat maksaa kunnianosoitus tietyn aikakauden muodista tai jotka haluavat olla kärjessä.

Cartier on useita ikoni kokoelmat, joista jokaisella on ainutlaatuinen muoto ja tyyli instant tunnustamista. Santos De Cartier ja Säiliö alueet ovat joitakin kaikkein pitkäaikainen ja suosittu vaihtelee, kun taas eklektinen Roadster kokoelma vaivattomasti ilmentää tyyliin 50s ja 60-luvun autoja. Kuitenkin, se on Panthere De Cartier , joka on kuuluisa sen hieno Pantteri-vaikutteita malleja. Heittäytyvät meidän Cartier Musta perjantai myynti, voit antaa lausunnon nauttien merkittäviä alennuksia.

Musta Perjantai Omega

Omega perustettiin Louis Brandt La Chaux-de-Fonds, aivan ylellisyyttä Sveitsin kelloteollisuuden, vuonna 1848. Rakennus on, että perintö, Omega on leimattu sen viranomainen kuin yksi korkeimman kellosepät kaikkien aikojen. Todellakin, Omega on Omega Speedmaster Moonwatch, joka tunnetaan myös nimellä Moonwatch, teki historiaa kuin virallinen watch käytetty Apollo 11 kuun lasku. Vain merkki sukutaulu yhtä suuri kuin Omega voi olla 007 kuten sen suurlähettiläs.

Kuten ikoninen brändi, he ovat tuottaneet monia kellojen keräilijöille kiinnostunut joko ylellisyyttä Sveitsin kellot tai historiallisia tapahtumia. Kun Rolex, Omega on myös toiseksi suurin katsella yhtiö, jonka markkina-osuus ja yksi alan tunnetuimpia merkkejä.

Parhaiten tunnettu miesten malleja, reipas hyvä näyttää, se kuitenkin kantaa hienostunut, naisellinen linja kappaletta. Jotkut Omega kellot voi olla yllättävän edullinen. Meidän Omega Musta perjantai tarjoukset, voit pystyä hemmotella itseäsi ja ostaa tähän ylpeilivät perintö.

Musta Perjantai Breitling

Breitling perustettiin Léon Breitling St. Imier vuonna 1884 ja pysyi perheen kanssa lähes 100 vuotta. Kuten brändi, joka on aina ollut tunnettu apuohjelma, Navitimer kokoelma on kieltämättä Breitling ikoninen rivi kellot. Breitling on ollut jatkuvasti valinta niille, jotka työskentelevät tai harjoittavat rajoilla ihmisen capabilitluvulla, kuten teollisuus -, sotilas -, tieteellinen kentät, and urheilullinen järjestöt.

Breitling is most famous for its strong links with the aviation industry. This relationship is even represented in their iconic, winged logo. With a focus on practicality and performance, it has even been used by Astronauts in the final frontier - space. Where rugged, handsome looks meet practicality - Breitling is a highly sought after, yet reasonably priced luxury Swiss watch brand. With our Black Friday Breitling offer, you can purchase entry-level pieces at as much as a 25% discount. Even high-end pieces will be available at a tangibly reduced price.

Ja Cyber Maanantai?

Cyber maanantaitai Sininen maanantaisin, ilmenee maanantaina seuraavat Kiitospäivä ja Black Friday. Sellaisena se kuuluu hyvin tail-end. marraskuuta - välillä 26 ja 30. Jatkuva trendi on tarjota kuluttajille vastustamattomia tarjouksia, Cyber maanantai kannustaa online-ostoksia. Ei enää väkijoukkoja ja jonoja kamppailemaan.

Totta sen nimen, elektroniikka ja digitaalinen tavarat ovat suosituimpia valintoja myynti tänä päivänä. Kuitenkin, vempaimia ja tarvikkeet ovat myös yleensä mukana, kuten ylellisyyttä Sveitsin kellot.

Meidän Chronoexpert Cyber maanantai Myynti on tapa mennä harrastaville tai kerääjät. Voit selata tuhansia katsellaes, sekä vanha ja uusi. Olitpa markkinoilla erityinen malli, joka perustuu ajan, sen käyttö, tai muiden historiallinen merkitys, ostokset
preowned kellot verkossa avulla voit löytää kappaletta, jotka eivät ole enää kaupallisesti saatavilla tai vaikea tulla.